Trang chủ Tourist Culture cuisine

"Khâu nhục"
(Ngày đăng :10/12/2014 5:29:27 CH)


(laichau.gov.vn) If you have the opportunity to visit the Nung in Tam Duong - Lai Chau and enjoy a meal with the traditional dishes of ethnic Nung, surely there will be food "stitched flesh", one of the delicious dishes most can not forget that when you return.

Although originating from China, but with time and especially the "Variations" to suit the culinary culture of the Nung, sewn items are brought dishonor very own uniqueness. Basically stitched flesh is a water tunnel bacon in a long time, but the process is quite complex and multiple stages.

Tin liên quan

"Khâu nhục"(10/12/2014 5:29:27 CH)

Mossy rocks(10/12/2014 5:26:14 CH)

Lai Chau Cuisine(10/12/2014 5:22:57 CH)

Bitter bamboo shoots(10/12/2014 5:19:59 CH)

Grilled fish streams(10/12/2014 5:17:21 CH)

Tin mới nhất

Back to Lai Chau town festival Gàu tào cha(10/12/2014 5:42:53 CH)

Nang Han's festival(10/12/2014 5:46:15 CH)

"Khâu nhục"(10/12/2014 5:29:27 CH)

Mossy rocks(10/12/2014 5:26:14 CH)

Lai Chau Cuisine(10/12/2014 5:22:57 CH)

CỔNG THÔNG TIN ĐIỆN TỬ TỈNH LAI CHÂU - Giai đoạn 2
Cơ quan chủ quản:             
Giấy phép số:
Chịu trách nhiệm chính:
Trụ sở:
Điện thoại:
Fax:
Email:
Ủy ban nhân dân tỉnh Lai Châu
78/GP - TTĐT, do Bộ Thông tin  & Truyền thông cấp ngày: 02/07/2009
Ông Nguyễn Quốc Luân - Giám đốc Sở Thông tin & Truyền thông tỉnh Lai Châu

Tầng 7 nhà D - khu Hành chính - Chính trị tỉnh

02313.791.558                  
02313.791.559
BANBIENTAP@LAICHAU.GOV.VN

Ghi rõ nguồn www.laichau.gov.vn khi sử dụng thông tin trên website này